Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Σπαρτιάτες και ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης - Η ΚΟ μένει με έξι βουλευτές
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Μιχαήλ Γαυγιωτάκης
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWSΤην ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών , δηλώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλή, ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.
«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος "Σπαρτιάτες"», αναφέρει στην επιστολή του ο μέχρι πρότινος βουλευτής Ηρακείου του κόμματος των Σπαρτιατών. Προσθέτει εξάλλου ότι: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».
Κατόπιν τούτου η ΚΟ του κόμματος, αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.
Σημειώνεται επίσης ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται 10 και αποκτούν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διεκόπη για τις 16 Ιουλίου η δίκη των «Σπαρτιατών» για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58