Κύκλοι ΠΑΣΟΚ σε Δούκα: Έλα στη συνεδρίαση στις 30 του μήνα
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά πριν από λίγο στον Χάρη Δούκα που λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει πρόωρη κάλπη για εσωκομματικές εκλογές τον Νοέμβριο.
Έτσι σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη.
Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Τρικυμία» στην Κεντροαριστερά: Κάλπες ζητά ο Δούκας - Άνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ για τα «μαύρα ταμεία»
Κάλπες για νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ζητά για το Νοέμβριο ο Χάρης Δούκας
«Επιτυχία για τη γερμανική και ευρωπαϊκή οικονομία» η Mercosur, λένε οι Γερμανοί βιομήχανοι
14:40
Συμπλοκή στα κρατητήρια Θεσσαλονίκης: Κρατούμενος ξυλοκόπησε 51χρονο αστυνομικό - Δύο συλλήψεις
14:30
Σε ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης
14:19
Γιατί φλέγεται το Ιράν: Ο ρόλος των Μπαζάαρι, ο Χαμενεΐ και ο Τραμπ - Το χρονικό της εξέγερσης (vid)
14:10