Υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη
Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αναμένονται τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.
Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη:
«Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξή του».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μιλένα Αποστολάκη: «Game changer» η εδραίωση των θεσμών εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών
SPONSORED
Eurobank: Η Κύπρος οδηγεί την ισχυρή επέκταση στο εξωτερικό
08:45
Δημογλίδου: Την τελευταία διετία έχουν κατασχεθεί πάνω από 2.000 πυροβόλα όπλα στην Κρήτη
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Γιάννης Μπέζος: Δεν νοσταλγώ τίποτα από τα παλιά, η προσκόλληση σε αυτά είναι το μεγάλο μας πρόβλημα
08:30
Το top10 των ασφαλιστικών εταιρειών με βάση την παραγωγή - Οι ανακατατάξεις
08:18