Πυρκαγιά στην Ύδρα: Τις επόμενες ημέρες το πόρισμα - «Θα επιβληθούν οι μέγιστες ποινές»
Η φωτιά στην Ύδρα
INTIME NEWS / ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣΤις επόμενες ημέρες πρόκειται να διαβιβαστεί το πόρισμα της Εισαγγελίας για την πυρκαγιά στην Ύδρα, η πρόκληση της οποίας στις 21 Ιουνίου, αποδίδεται σε πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από θαλαμηγό, που ναύλωσαν επιχειρηματίες από το Καζακστάν.
«Αναμένουμε το εισαγγελικό πόρισμα και αμέσως θα κινηθούν οι ελεγκτικές διαδικασίες και θα επιβληθούν οι μέγιστες ποινές προς γνώση και συμμόρφωση όλων», ενημέρωσε σχετικώς με την υπόθεση ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, ο οποίος απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση, για το θέμα.
«Δεν μπορεί να επιτρέπεται στους ζάμπλουτους ολιγάρχες να διαφεύγουν ανενόχλητοι για το Καζακστάν και να την πληρώνουν οι καμαρώτοι και το πλήρωμα της θαλαμηγού», είπε ο κ. Χαρίτσης και μίλησε για “φιάσκο”.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόρισμα κόλαφος για την φωτιά στην Ύδρα - Ευθύνες σε Πυροσβεστική και Λιμενικό
Ο Τραμπ στηρίζει την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής
23:15
Κακοκαιρία: Στη Στεμνίτσα Αρκαδίας καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
23:05
«Μπλόκο» και από τη Σλοβενία στη χρήση social media από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
23:05
Ο Τραμπ ζητεί νέα συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα με την Ρωσία αντί να παραταθεί η New Start
22:59