Ανδρουλάκης: «O Τεντόγλου πλέον ανήκει στους παγκόσμιους θρύλους του άλματος εις μήκος»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΣυγχαρητήρια ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου, στην πλατφόρμα Χ.
«Το πρώτο ελληνικό χρυσό μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το δεύτερο συνεχόμενο ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου, που πλέον ανήκει στους παγκόσμιους θρύλους του άλματος εις μήκος.
Ο Μίλτος είναι ένας αθλητής, που με το ήθος και την αμεσότητά του έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Σήμερα, μας έκανε ξανά περήφανους.
Μίλτο, σ’ ευχαριστούμε», έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΚΟΣΜΟΣ
«Οι ΗΠΑ έλαβαν πάνω από 80 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τη Βενεζουέλα» είπε ο Τραμπ
07:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για το πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για συγκάλυψη και «πλυντήριο ευθυνών»
07:50
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στο Πέραμα: Νεκρός 26χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανών - Τραυματίστηκε 29χρονος
07:45
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας πόλεμος… τελεσιγραφότατος
07:45
ΕΛΛΑΔΑ