Πανηγυρίζει ο Πολάκης για τη διαγραφή Λινού: «Απλά δικαίωση»
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΜε πανηγυρικό τρόπο υποδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού, παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.
Ο βουλευτής Χανίων, μιλά για «δικαίωση», για «μάθημα σε αυτούς που νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου … εντός και εκτός» και προαναγγέλλει «βαθιές αλλαγές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πολάκης παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τη διαγραφή του για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Μετά την απομάκρυνσή του ξεκίνησε «ανένδοτο» κατά της Αθηνάς Λινού, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στη Βουλή που τον έθεσε εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού
Φάμελλος: Επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση Κασσελάκη – Δεν είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλός του
Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αταλάντη – Ακρωτηριάστηκαν τα δύο της δάχτυλα
16:20
Κλειστά αύριο (27/12) τα θέατρα λόγω της απεργίας ηθοποιών και μουσικών
16:08
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38