Ανδρουλάκης από Ξάνθη: Θέλουμε να ασκήσουμε μια υπεύθυνη, προοδευτική πολιτική ως αυριανή κυβέρνηση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ / EUROKINISSIΤην πολιτική που επιδιώκει να ασκήσει το ΠΑΣΟΚ ως «αυριανή κυβέρνηση» ανέλυσε κατά την περιοδεία του στην Ξάνθη ο εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.
«Χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Υπεύθυνη, προοδευτική και αυτήν την πολιτική θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος.
«Προτεραιότητα μας είναι η περιφερειακή ανάπτυξη ώστε κάθε χωριό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει προοπτική. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν υλοποιεί τίποτα απ' ό,τι προτείνουμε» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Για το θέμα της συνεχιζόμενης ακρίβειας επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτή και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.
«Το αυξημένο κόστος ενέργειας και η λειψυδρία υπονομεύουν τον πρωτογενή τομέα» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης από Κομοτηνή: Φιλοδοξούμε να είμαστε κυβερνητική λύση - Αυτό αναζητά ο ελληνικός λαός
Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων από την ΑΑΔΕ
05:00
Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποια τα οφέλη μετά τις φοροελαφρύνσεις
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 2 Ιανουαρίου
03:00
Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση στο επίδομα θέρμανσης - Πώς υπολογίζεται
02:00