Φάμελλος κατά Κασσελάκη: Ελλειμμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας στον ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη του προέδρου
O Σωκράτης Φάμελλος και ο Στέφανος Κασσελάκης
KONTARINIS GEORGE EUROKINISSIΓια έλλειμμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας στο κόμμα έκανε λόγο ο Σωκράτης Φάμμελος στην τοποθέτησή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος για το πολιτικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη για αρχηγισμό, ενώ μίλησε και για τον κίνδυνο ρευστοποίησης του κόμματος.
Νωρίτερα κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την εσωκομματική αντιπολίτευση υπογεγραμμένη από 100 μέλη.
Οι 100 χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του κόμματος αναφέροντας ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να νομιμοποιούμε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη δημοκρατία, στις αρχές και τις αξίες μας και στη διαφορετική άποψη. Αυτό θα πρέπει να είναι και το επίδικο όλων των συντροφισσών και των συντρόφων σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία, που διακινδυνεύει εν τοις πράγμασι την ενότητα μας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 100 υπογραφές - Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη
ΣΥΡΙΖΑ: Τελεσίγραφο σε Κασσελάκη: Εκλογές ή πρόταση μομφής - Οι «100» και η στάση Πολάκη
Κασσελάκης: Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου, θα την κρίνει η βάση - Τι είπε για Τσίπρα, Πολάκη
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15
Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio είναι και πάλι διαθέσιμες!
09:11