Ανδρουλάκης στην ΔΕΘ: Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση
O Νίκος Ανδρουλάκης κατά την επίσκεψη του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά και αύριο από το βήμα της 88ης ΔΕΘ θα περιγράψει έναν άλλον πολιτικό δρόμο, διότι η πατρίδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη η οποία θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
«Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου τα εμπορικά ελλείμματα αυξάνουν, οι ανισότητες αυξάνουν και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Αυτά δεν μπορεί να τα πεις αποτελέσματα μιας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Γι αυτό αύριο, από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο. Υπεύθυνο, προοδευτικό, που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη, απέναντι σε μια συντηρητική πολιτική η οποία ψαλιδίζει τις ευκαιρίες μιας σύγχρονης Ελλάδας, γι αυτό συνεχίζουν χιλιάδες Ελληνόπουλα να παίρνουν το δρόμο για το εξωτερικό, το Εθνικό Σύστημα Υγείας να καταρρέει και χιλιάδες Ελληνες πολίτες να βυθίζονται στην απελπισία.»
«Μπορούμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται κόπος, αγώνας, προσπάθεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά. Επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός έχουν ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική δύναμη. Μία προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».
Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσο Τζήκα, και μέλη της Διοίκησης και ενημερώθηκε για τη φετινή διοργάνωση. Αμέσως μετά ξεναγήθηκε σε Περίπτερα της 88ης ΔΕΘ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα Δούκα έναντι Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο - Όλα τα σενάρια
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 4.747 θέσεις από συμμετέχοντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
17:59
ΚΚΕ: Oι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό έχουν στόχο τον εγκλωβισμό της λαϊκής δυσαρέσκειας
17:53
Κάτω από τη Νοτρ Νταμ αποκαλύπτονται 2.000 χρόνια ιστορίας
17:48
Κουβέιτ: Το Ιράν εκτόξευσε 13 βαλλιστικούς πυραύλους και 17 drones δηλώνει ο στρατός της χώρας
17:40