ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρό μήνυμα ενότητας έστειλε ο Παυλόπουλος από τη λίμνη Ευβοίας

Ισχυρό μήνυμα ενότητας έστειλε ο Παυλόπουλος από τη λίμνη Ευβοίας
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη λίμνη Ευβοίας που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον περασμένο μήνα, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπου παραβρέθηκε σε ειδική εκδήλωση με αφορμή τις προσπάθειες των αρχών και των πολιτών στην κατάσβεσή τους.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη βόρεια Εύβοια, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και εθελοντές.

Στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ενότητας, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας διδάσκετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τούτη τη βαθειά κρίση, η οποία διαπερνά τον τόπο και η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Μόνο με την ομόνοια μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι ότι υποτιμά κανείς τις επιμέρους διαφορές των δημοκρατικών δυνάμεων. Πρέπει να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε. Αλλά μπροστά στα σημαντικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι».

«Η συνεργασία που επέδειξαν όλα τα μέρη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, και οι προσπάθειες για την ανάπλαση της περιοχής, μας δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ακόμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεσμεύτηκε προσωπικά, στο μέτρο που του αναλογεί, και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό και την Αυτοδιοίκηση, ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ