Ανδρουλάκης: «Την Κυριακή κρίνεται η κυβέρνηση για τις επόμενες εκλογές»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νυν πρόεδρος αλλά και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
INTIME NEWS /ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ«Τα δύσκολα είναι πίσω μας και ήταν να φύγουμε από τις μυλόπετρες του δικομματισμού» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Την Κυριακή που έρχεται, δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον ίδιο» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο MEGA.
Με αφορμή την επικαιροποιημένη πρόταση νόμου που κατέθεσε ξανά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής που αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις για χρέη προς εφορία και ΕΦΚΑ, λύση για τις 60 χιλιάδες οικογένειες με δάνεια σε ελβετικό φράγκο και τη δυνατότητα για τον δανειολήπτη πριν πουληθεί το δάνειό του στο fund να κάνει αντιπρόταση, καθώς και την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «την Κυριακή κρίνεται ποιος μπορεί να είναι καλή αντιπολίτευση για να είναι και καλή κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημοσκόπηση MRB: Ποσοστά ευρωεκλογών για ΝΔ, κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ, «να αλλάξει ο αρχηγός» στο ΠΑΣΟΚ
Προσλήψεις: Από 1η Νοεμβρίου υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ενίσχυση των 10.000 ευρώ για το πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται και τι αλλάζει
01:00
Τριπλή πληρωμή για συνταξιούχους: Πότε καταβάλλονται συντάξεις και η ενίσχυση των 400 ευρώ
00:30