Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σαρωτική επικράτηση Ανδρουλάκη στην Κρήτη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης
ΑΠΕ ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΣαρωτική είναι, όπως όλα δείχνουν, η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στις κάλπες που στήθηκαν στην Κρήτη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Με ενσωματωμένο πάνω από το 75% των εκλογικών τμήμάτων, ο νυν πρόεδρος λαμβάνει ποσοστό πάνω από 63%. Ακολουθούν η Άννα Διαμαντοπούλου με 12,54%, ο Χάρης Δούκας, με 11,93% και ο Παύλος Γερουλάνος με 10,61%.
Στο 40% των ψηφισάντων, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 33,06%, ο Χάρης Δούκας 22,9%, ο Παύλος Γερουλάνος 19,45% και η Άννα Διαμαντοπούλου 17,33%. Πέμπτος ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,23% και 6η η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,03%.
ΧΡΗΜΑ
Ξαπλώστρες από χρυσάφι δίπλα στο κύμα - Από 5 μέχρι 370 ευρώ για ένα μπάνιο στην Αττική
13:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛ.Α.Σ σε Μητσοτάκη: «Οι επόμενες εκλογές θα έχουν ένα σαφές δίλημμα - Διαφθορά ή εντιμότητα»
13:49
ΚΟΣΜΟΣ
Ρουμανία: Στον φιλελεύθερο Αντριάν Βεστέα η εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης εντός 10 ημερών
13:39
ΚΟΣΜΟΣ
«Δε θα τη γλιτώσει»: Βρετανικές δυνάμεις αναχαίτισαν ρωσικό πετρελαιοφόρο του σκιώδους στόλου
13:28
ΚΟΣΜΟΣ