ΝΔ κατά κυβέρνησης για την επίθεση στα ΜΑΤ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την επίθεση αγνώστων με μολότοφ, τα ξημερώματα, σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο.
Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει πως «οι γνωστοί – άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι την πολιτική ανοχής που υπαγορεύει η κυβέρνηση, εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας άλλη μια επίθεση σε διμοιρία των Μ.Α.Τ. έξω από το Πολυτεχνείο και προκάλεσαν πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων».
Σε αυτό το πλαίσιο σημειώνει: «ρωτούμε τον κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη εάν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της ιδεοληπτικής ανοχής στη βία και την ανομία».
Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θέσει ως προτεραιότητά της και θα αποκαταστήσει το σεβασμό του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».
Νετανιάχου: Η προσωρινή κατάπαυση του πυρός δεν σηματοδοτεί το τέλος του πολέμου
21:18
Τα διεθνή ΜΜΕ για το ελληνικό «Age Ban» στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών
21:08
Συνελήφθησαν 13χρονος και 16χρονος με κλεμμένο δίκυκλο στο Γαλάτσι
20:52
Η Ουγγαρία αποκτά έως και 10 πυρηνικούς αρθρωτούς αντιδραστήρες από τις ΗΠΑ
20:45