Δούκας για το «νέο ΠΑΣΟΚ»: Ήταν δική μου πρόταση το Πολιτικό Κέντρο - «Καρφιά» για τους απόντες
Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤην πρώτη του αντίδραση σχετικά τις ανακοινώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τα πρόσωπα - κλειδιά στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Χάρης Δούκας. Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά Δούκα, το εννεαμελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο που συγκροτήθηκε και στο οποίο κατέλαβαν θέσεις αρκετοί - αλλά όχι όλοι - οι προσφάτως υποψήφιοι για την προεδρία, ήταν πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων.
«Ο Χάρης Δούκας αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να μετέχει στο «Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο» του ΠΑΣΟΚ, αφού άλλωστε η σύσταση του οργάνου ήταν δική του προεκλογική δέσμευση», όπως αναφέρουν οι πηγές Δούκα και συνεχίζουν:
«Επισημαίνουμε, όμως, ότι στην τελική σύνθεση του οργάνου δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι (όπως ήταν η πρόταση του Χάρη Δούκα), ώστε να αποδειχθεί η ενότητα στην πράξη.
Ο στρατηγικός και πολιτικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπο όργανο και προς μια πολιτική κατεύθυνση. Οι συνολικές επιλογές, οι αρμοδιότητες, οι δομές και οι θέσεις στο κόμμα και στη Βουλή, δυστυχώς δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας και δεν προωθούν τις απαραίτητες συνθέσεις και υπερβάσεις.
Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε στον δρόμο της ενότητας και της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ - Τι ρόλο αναλαμβάνουν Δούκας, Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου
Χαρδαλιάς για τους βανδαλισμούς έξω από την οικία του: «Κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει»
15:46
Χατζηδάκης: Κοινωνική πολιτική, οικονομία και ισχυρή Ελλάδα, οι πυλώνες της «Ατζέντας 2030»
15:38
Μικροδέματα: Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 - Τι αλλάζει στις online αγορές
15:35
Ποινή απέλασης για stalker μέλους των BTS που χτύπησε το κουδούνι του 133 φορές
15:23