Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη - Θα συναντηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα
Οι κ.κ. Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδη
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMEΤηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (29/10) ενόψει της επίσκεψης του κ. Χριστοδουλίδη στον Λευκό Οίκο και της συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Κατά την επικοινωνία τους συμφώνησαν να συναντηθούν την Πέμπτη (31/10) στην Αθήνα, κατά την εκ των προτέρων προγραμματισμένη έλευση του κ. Χριστοδουλίδη.
Η επικοινωνία αυτή έρχεται λίγο πριν την συνάντηση του κ. Χριστοδουλίδη με τον Αμερικανό πρόεδρο. Τελευταία φορά που πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο ήταν τον Ιούνιο του 1996 όταν ο Γλαύκος Κληρίδης είχε συναντηθεί με τον τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.
Η πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο για συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου με τον Κύπριο ομόλογο του θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του στρατηγικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Λευκωσία και λίγους μήνες μετά την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Ο «χάρτης» πληρωμών: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως 27 Μαρτίου
01:00
Fuel Pass: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Διαπραγματεύσεις «θρίλερ» για το τέλος του πολέμου: Τι θέλουν Ιράν, ΗΠΑ, Ισραήλ και κράτη του Κόλπου
23:56
Μεξικό: Μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε δύο γυναίκες σε σχολείο (vid)
23:44