Κασσελάκης: Λυπηρό να γίνεται ολόκληρο συνέδριο για να αποκλειστεί μόνο ένας
Ο Στέφανος Κασσελάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΑποκλεισμούς και διαγραφές ολόκληρων οργανώσεων από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας λόγο για παράνομες και αντιδημοκρατικές πρακτικές.
«Απομάκρυναν αυτά τα στελέχη επειδή έθεταν ενστάσεις για τις διαγραφές που πάνε να κάνουν σε ολόκληρες γεωγραφίες της χώρας. Διαγράφουν διοργανώσεις ολόκληρες προφανώς εκεί που έχουμε μεγάλες πλειοψηφίες, όπως στην Αθήνα», τόνισε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Διαβεβαίωσε ακόμη πως δεν θα επιτρέψει προσωπικά να υπάρξει βία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος λέγοντας πως «θα είμαστε ήρεμοι έξω από το μπουζουξίδικο».
Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ακόμη πως το συνέδριο γίνεται για να αποκλειστεί η δική του υποψηφιότητα κάτι το οποίο είναι «λυπηρό». Παράλληλα διέψευσε τα σενάρια πως σχεδιάζει να δημιουργήσει νέο κόμμα.
«Το ότι 87 μικροί "τραμπίσκοι" με κατηγορούν για τραμπισμό εμένα είναι το άκρον άωτον της ειρωνείας. Ας κοιτάξουν λίγο τις δικές τους πρακτικές κι ας αφήσουν εμάς να προσπαθήσουμε να μην αποκλειστεί κανείς. Το μείζον ζήτημα δεν είναι αν θα είμαι εγώ υποψήφιος πρόεδρος, αλλά ο αποκλεισμός εκλεγμένων συνέδρων. Δεν είναι λυπηρό να γίνεται ολόκληρο Συνέδριο για να αποκλειστεί ένας μόνο άνθρωπος;» αναρωτήθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Η μία θυελλώδης συνεδρίαση διαδέχεται την άλλη – Όλες οι αποφάσεις
ΣΥΡΙΖΑ - Πηγές «100»: Αυτά είναι τα ψέματα του Κασσελάκη για τα αποτελέσματα ανά νομό
Ισραήλ: Νεκρός και ο νέος ιρανός διοικητής μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του προκατόχου του
21:15
Αραγτσί: Το Ισραήλ σέρνει τις ΗΠΑ όλο και πιο βαθιά σε ηθική και πολιτική άβυσσο
21:05
«Τον έσφαξαν, μακάρι να πεθάνει» - Συνομιλίες σοκ μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά (vid)
20:57
Στις φλόγες η μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ μετά από ιρανική επίθεση (vid)
20:47