Ανδρουλάκης: Οι νησιώτες μας έχουν ανάγκη από ελπίδα, προοπτική και ασφάλεια
Στις εκδηλώσεις για την 112η επέτειο από την απελευθέρωση της Χίου από τον οθωμανικό ζυγό παρέστη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σε ζητήματα νησιωτικότητας και την ανάγκη εκπόνησης πολιτικών για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας καθώς και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης όπως είναι η λειψυδρία, καθώς , όπως τόνισε, «οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών μας έχουν ανάγκη από ελπίδα, προοπτική και ασφάλεια».
Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι δίπλα στους νησιώτες για εθνικούς και δημογραφικούς λόγους, «για μια ισχυρή πατρίδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».
Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για την ανάγκη να διαμορφωθεί «στιβαρή εξωτερική πολιτική που δεν θα επιτρέπει στην Τουρκία να διανοηθεί ότι το ανιστόρητο αφήγημα περί "Γαλάζιας Πατρίδας" θα έχει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Όσο η Τουρκία επιμένει στη διχοτόμηση της Κύπρου δεν βλέπω περιθώριο συγκλίσεων
Με αιχμές η τελευταία ομίλία Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση και δυστυχώς δεν την έχει»
14:17
«Θέλουμε να καταστρέψουμε ενεργειακές υποδομές στο Ιράν» λέει ο Χέγκσεθ - Η Τεχεράνη «απαντά» με χτυπήματα σε διυλιστήρια στον Κόλπο
14:15
Παπαδημητρίου στην απονομή EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025: «Να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξεχωρίζουν»
14:11
Αρχαίο αντικείμενο ανασύρθηκε με δίχτυα ψαρέματος στην Κυλλήνη
14:07