Συνάντηση Φλωρίδη - Τσούνη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Τσούνης και Φλωρίδης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργείο ΔικαιοσύνηςΣυνάντηση με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, είχε την Τετάρτη (13/11) ο Γιώργος Φλωρίδης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννης Μπούγας, μέλη της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και διπλωματικά στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, τονίστηκε για ακόμη μια φορά η εξαιρετική συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα Δικαιοσύνης και εκφράστηκε η επιθυμία για την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων των δυο Κρατών.
Ο κ. Πρέσβης έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο, που συντελείται στον τομέα της Δικαιοσύνης και δήλωσε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα μπορούσε να συνεισφέρει σε ιδέες και βέλτιστες πρακτικές στα ζητήματα που η Ελλάδα θεωρεί ότι χρειάζεται η συνεργασία αυτή.
Ο κ. Φλωρίδης ευχαρίστησε τον κ. Τσούνη για όλη τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους, η οποία κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική.
Πώς διαμορφώθηκε η μέση τιμή του λίτρου στο πετρέλαιο θέρμανσης - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
05:00
Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων στον «Εθνικό Κουμπαρά» - Πώς θα λειτουργεί
04:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Νοεμβρίου - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες των «κόκκινων δανείων» - Μείωση των τόκων
02:00