Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια η αποπομπή του Αντώνη Σαμαρά από την ΚΟ της ΝΔ
Η Ολομέλεια της Βουλής (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑνακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο προεδρεύων της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, γνωστοποίησε στο Σώμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, "μας ενημερώνει ότι ο βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ".
Πλέον, η «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα αριθμεί 155 βουλευτές, από 158.
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται πλέον σε 19. Σημειώνεται ότι την "ομάδα" των ανεξάρτητων προστίθενται οι τρεις πρώην βουλευτές της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, Λευτέρης Αυγενάκης και Μάριος Σαλμάς.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Instant Win: Μοναδική εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:57
ΚΟΣΜΟΣ
Για «αχάριστους συμμάχους» μιλούν οι ΗΠΑ και προειδοποιούν το Ιράν με σκληρές επιθέσεις - Η Τεχεράνη κλιμακώνει τα αντίποινα σε Κόλπο και Ισραήλ
14:56
CULTURE
Η επιστροφή του Τομ Χόλαντ στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» (vid)
14:54
ΚΟΣΜΟΣ
Χέγκσεθ: «Ο κόσμος πρέπει να ευχαριστεί τον Τραμπ - Θέλουμε να καταστρέψουμε τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν »
14:42
ΕΛΛΑΔΑ