Πηγές Τσίπρα στο CNN Greece: Υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες, καταψήφισε τον προϋπολογισμό
Ο Αλε΄ξης Τσίπρας
INTIME NEWSΔιαψεύδουν πηγές του Αλέξη Τσίπρα στο CNN Greece ότι δεν υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες στον προϋπολογισμό.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες κι έχει καταψηφίσει τον προϋπολογισμό. Ελέγχουμε να δούμε πώς πέρασε διαφορετικά στο ηλεκτρονικό σύστημα».
Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καταψήφισε τις αμυντικές δαπάνες στον προϋπολογισμό, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκε υπέρ.
Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εισήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, λίγο πριν εξεκινήσει την ομιλία του ο Σωκράτης Φάμελλος.
Πριν από την ψηφοφορία στη Βουλή, σύμφωνα με ενημέρωση, μετά από εισήγηση του Σωκράτη Φάμελλου, το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού, οι οποίες δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καταψήφισε τις αμυντικές δαπάνες ο Αλέξης Τσίπρας σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισαν τα όργανα για Φάμελλο - Με το ένα «πόδι» στο Κίνημα Δημοκρατίας η Θρασκιά
Προσωπικός Βοηθός: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις - Ποια τα κριτήρια
04:00
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 400 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου - Οι «κερδισμένοι»
03:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
02:00
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα - Στις 23/9 και μέσω ΚΕΠ
01:00