Πηγές Νέας Αριστεράς: Οι επιθέσεις της κυβέρνησης πίσω από την απόφαση Ράμμου
Ο Αλέξης Χαρίτσης
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτις επιθέσεις που δέχθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου αποδίδουν πηγές της Νέας Αριστεράς την απόφαση του Χρήστου Ράμμου να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Σεβόμαστε και κατανοούμε την απόφαση του κυρίου Ράμμου. Ο κύριος Ράμμος δέχτηκε μια άνευ προηγούμενου συκοφαντική επίθεση από το Μέγαρο Μαξίμου που επιθυμεί ένα πράγμα: Την αποσιώπηση του σκανδάλου των υποκλοπών», ανέφεραν πηγές της Νέας Αριστεράς, υπογραμμίζοντας πως η πρότασή τους «προέκρινε την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας».
«Και ως τέτοια είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να λάβει ευρεία υποστήριξη από τα κόμματα της αριστερής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσαν, σημειώνοντας πως «δυστυχώς, οι δυνάμεις αυτές επέλεξαν τον δρόμο του μικρόκομματικού συμφέροντος αντί να ορθώσουν τείχος προστασίας απέναντι στις χυδαίες επιθέσεις από τα συστήματα εντός και πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου», προσθέτουν.
«Έτσι, υπονόμευσαν τη δυνατότητα μιας ισχυρής υποψηφιότητας για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Επέλεξαν να μη συγκρουστούν με το καθεστώς Μητσοτάκη», τόνισαν οι ίδιες πηγές. «Εμείς θα επιμείνουμε: Για την υπεράσπιση της κοινωνίας, του κράτους δικαίου και της Δημοκρατίας απέναντι σε μια αυταρχική και αλαζονική κυβέρνηση» καταλήγουν.
Κανονικά η επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
21:40
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Νέο βίντεο με τις κινήσεις του 20χρονου πριν σκοτώσει τον 27χρονο
21:28
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής
21:16
Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης στον νότιο Λίβανο - Η ανακοίνωση των IDF
21:04