Μητσοτάκης για επίθεση στο Μαγδεμβούργο: Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΣυγκλονισμένος δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός για την αποτρόπαια επίθεση στην Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας».
Με ανάρτησή του στο Χ ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει ότι οι «σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειες τους, αλλά και όλους όσους επλήγησαν» και υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον γερμανικό λαό.
Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την τραγική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επλήγησαν. Η Ελλάδα στέκεται σε πλήρη αλληλεγγύη στον γερμανικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας».
Γεωργιάδης: Τα μπλόκα είναι αηδία, παρανομία και φασισμός – Ο Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλη ανοχή
11:22
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Καλαμαριά
11:21
«Μας προκαλεί σοβαρή ανησυχία» λέει η Μόσχα για την παρουσία στρατιωτών του ΝΑΤΟ στη Γροιλανδία
11:17
«K-Pops!»: Ο Anderson .Paak κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη
11:15