ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική σπέκουλα και αθλιότητα για το δυστύχημα στην Αίγινα καταλογίζει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Δρίτσας

Πολιτική σπέκουλα και αθλιότητα για το δυστύχημα στην Αίγινα καταλογίζει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Δρίτσας
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Πολιτική σπέκουλα και αθλιότητα για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι πάνω στο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα στην Αίγινα και οδήγησε στο θάνατο τέσσερα άτομα, επέβαινε ο ίδιος αλλά και οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Σταθάκης, καταλόγισε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδου ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε ότι δεν επιχείρησε να επηρεάσει την ανακριτική διαδικασία και ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να καλύψει κανέναν και τίποτα. «Ούτε ο ανακριτής, ούτε κανείς, δεν μου έχει επισημάνει ότι υπάρχουν παραλείψεις, πολύ περισσότερο υπαίτιες παραλείψεις από το Λιμενικό. Αν αυτό γίνει εδώ είναι το υπουργείο», διαβεβαίωσε, παρέχοντας κάλυψη στους χειρισμούς του Λιμενικού Σώματος. Όπως είπε, το δυστύχημα έγινε στις 12.45 και στις 13.30 υπάρχει καταγεγραμμένη παρουσία του Λιμενικού.

Ο Κώστας Κατσαφάδος κατήγγειλε ότι το σκάφος του Λιμενικού που ήταν στην Αίγινα είχε να ανεφοδιαστεί από τις 18 Ιουλίου και ότι ο λιμενικός όφειλε να συνοδεύσει τους φερόμενους ως επιβάτες του «Ντουέντε» και να μην τους αφήσει να φύγουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ