ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες: Η ΝΔ εκπροσωπεί συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών, λέει ο Ν. Παππάς

Τηλεοπτικές άδειες: Η ΝΔ εκπροσωπεί συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών, λέει ο Ν. Παππάς
EUROKINISSI/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

«Φαρισαίους και υποκριτές» χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς όσους «έρχονται να πουν για την ανεργία», αναφερόμενος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί», δήλωσε στη συνέντευξή του στον Real fm και σημείωσε ότι ήταν απολύτως παράνομο να μην έχουν τα κανάλια άδεια.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι «εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών».

Ο υπουργός προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους των καναλιών που μένουν εκτός φάσματος, τονίζοντας ότι θα δοθούν κίνητρα για την απασχόληση και στους καινούργιους αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Έρχονται οι Φαρισαίοι και υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, o ANT-1 ή το Star» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις θεματικές άδειες, ο κ. Παππάς τοποθέτησε τη συζήτηση στο «πολύ απώτερο μέλλον», λέγοντας συγκεκριμένα: «Αυτό είναι μια συζήτηση που αφορά το πολύ απώτερο μέλλον και θα ξεκινήσει, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ