Δημήτρης Τσιόδρας: Ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ
Ανανεώθηκε:
Ο Δημήτρης Τσιόδρας
INTIME NEWS / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΟ ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του, να με ορίσει εκπρόσωπο της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας.
«Μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να προωθήσουμε τις θέσεις της παράταξής μας και να φέρουμε αποτελέσματα προς όφελος της πατρίδας και των πολιτών», δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας.
Σημειώνεται πως ο κ. Τσιόδρας είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, για την περίοδο 2024-2029, ενώ διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από το 2019 έως το 2024.
Μεξικό: Νέο πλήγμα στα καρτέλ ναρκωτικών με δύο συλλήψεις ηγετικών στελεχών - Αντίποινα με οδοφράγματα
07:34
H επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη και οι τεχνικές συνομιλίες για ΑΟΖ
07:27
Ιράν: Στους 155 οι νεκροί από τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Μινάμπ
07:23
ΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ»: ΗΠΑ και Ιράν σε νέο διπλωματικό αδιέξοδο: Γιατί ο Τραμπ εμφανίζεται επιφυλακτικός για τη νέα πρόταση της Τεχεράνης
07:13