ΝΔ για δηλώσεις Γιαννακοπούλου: Στο ΠΑΣΟΚ ο ένας αδειάζει τον άλλον με πρώτο τον Ανδρουλάκη
Καυστικό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νεάς Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, γύρω από τις δηλώσεις Γιαννακοπούλου για Γερουλάνο με φόντο μια πιθανή συγκυβέρνηση.
«Σήμερα ακούσαμε το εξής πρωτότυπο από το ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι ο Παύλος Γερουλάνος, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι τις απόψεις του κόμματος!
Τελικά, στο ΠΑΣΟΚ όλα είναι μια εναλλαγή προσωπικών απόψεων, όπου ο ένας αδειάζει τον άλλον και ενίοτε και τον εαυτό του, με πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Το μόνο ''συλλογικό'' είναι τα αυτογκόλ που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και το μόνο σταθερό, η προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Ας μην κουράζεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναμασώντας την ίδια καραμέλα
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Τουλάχιστον δύο νεκροί απο τους αμερικανικούς βοβαρδισμούς στο Σιρίκ- Χτυπήθηκε γαμήλιο γλέντι
22:48
ΚΟΣΜΟΣ
Γάμος κόντρα σε όλες τις συνθήκες στις Φιλιππίνες - Σε πλημμυρισμένη εκκλησία το μυστήριο
22:45
ΑΓΟΡΕΣ
Εκτοξεύουν κατά 5% την τιμή του πετρελαίου οι επιθέσεις στο Ιράν - Στα 94 δολάρια το Brent
22:36
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι 30χρονος - Αναζητούνται οι δράστες
22:23
ΚΟΣΜΟΣ