Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα της ΝΔ είναι η Ελλάδα των ισχυρών ολιγοπωλίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΤην πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να καλέσει στη Βουλή την Επιτροπή Ανταγωνισμού «για τις ολιγοπωλιακές πρακτικές σε τομείς, όπως η ενέργεια, οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και η λιανική αγορά τροφίμων» προανήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.
Όπως σημειώνεται, την περίοδο 2020-2024 καταγράφηκαν αυξήσεις +30% τρόφιμα, +40% ενέργεια, +25% μεταφορές, +25% στέγαση, +12% υγεία «με αποτέλεσμα το κόστος ζωής να έχει αυξηθεί ραγδαία συρρικνώνοντας την αγοραστική δύναμη των πολιτών».
«Η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι η Ελλάδα των ισχυρών ολιγοπωλίων. Μια δήθεν ελεύθερη αγορά που λειτουργεί χωρίς κανόνες εις βάρος των πολιτών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ: Ας μην κουράζεται ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναμασώντας την ίδια καραμέλα
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10
Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου - Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων
15:10
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56