ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

«Μετά το λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει. Η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους», τονίζει η ΝΔ κάνοντας λόγο για ομιλία - αγγαρεία κατά την οποία, όπως λέει, ο πρωθυπουργός ξέχασε τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους.

Η ΝΔ μιλά επίσης για φοροκαταιγίδα που διαλύει τους συνταξιούχους και γκρεμίζει τη ζωή τους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες.

«Πώς θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι; Είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα. Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ», συμπληρώνει και λέει χαρακτηριστικά πως «όταν και τα αποψινά πυροτεχνήματα σβήσουν, το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων».

Η ΝΔ προσθέτει πως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει και είναι αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα. «Η συμφωνία αλήθειας και η πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ