Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ η ενίσχυση της εθνικής παραγωγής»
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με το διοικητικό συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής»
INTIME NEWSΠροτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι η ενίσχυση της εθνικής παραγωγής, «απέναντι στον σημερινό αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας»» ανέφερε ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση στο γραφείο του στην Βουλή με τους Μιχάλη Στασινόπουλο, πρόεδρο του φορέα «Ελληνική Παραγωγή-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και τον διευθυντή Κώστα Θέο.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως στην ελληνική οικονομία υπάρχει μεγάλο επενδυτικό κενό, πρέπει να καλυφθεί. «Πρέπει να συζητήσουμε για το θέμα του ενεργειακού κόστους, την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, που, όπως γνωρίζετε, είναι πολύ σημαντικό για την ανταγωνιστικότητα καθώς και ζητήματα που αφορούν στην επανεπένδυση κερδών των επιχειρήσεων και τα κίνητρα που μπορούμε να δώσουμε» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και έκανε ειδική αναφορά στον σεβασμό στις συλλογικές διαπραγματεύσεις.
Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Οικονομικών και ο Γιώργος Νικητιάδης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Άστοχές οι διατυπώσεις για τις συνεργασίες - Θα αγωνιστούμε να γίνουμε πρώτο κόμμα
Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τον Νικήτα Κακλαμάνη για πρόεδρο της Βουλής»
Ένοχος γνωστός τραγουδιστής για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του
22:04
Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος πέντε μηνών με μηνιγγίτιδα - «Ύπουλο μικρόβιο, πρέπει να περιμένουμε»
21:52
Πρωταφανής χιονοκαταιγίδα στις ΗΠΑ: Στο ένα μέτρο το χιόνι, πάνω από 300.000 σπίτια χωρίς ρεύμα (pics&vid)
21:41
Eurojackpot 24/2: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 61 εκατ. ευρώ
21:34