Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ η ενίσχυση της εθνικής παραγωγής»
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με το διοικητικό συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής»
INTIME NEWSΠροτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι η ενίσχυση της εθνικής παραγωγής, «απέναντι στον σημερινό αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας»» ανέφερε ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση στο γραφείο του στην Βουλή με τους Μιχάλη Στασινόπουλο, πρόεδρο του φορέα «Ελληνική Παραγωγή-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και τον διευθυντή Κώστα Θέο.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως στην ελληνική οικονομία υπάρχει μεγάλο επενδυτικό κενό, πρέπει να καλυφθεί. «Πρέπει να συζητήσουμε για το θέμα του ενεργειακού κόστους, την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, που, όπως γνωρίζετε, είναι πολύ σημαντικό για την ανταγωνιστικότητα καθώς και ζητήματα που αφορούν στην επανεπένδυση κερδών των επιχειρήσεων και τα κίνητρα που μπορούμε να δώσουμε» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και έκανε ειδική αναφορά στον σεβασμό στις συλλογικές διαπραγματεύσεις.
Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Οικονομικών και ο Γιώργος Νικητιάδης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Άστοχές οι διατυπώσεις για τις συνεργασίες - Θα αγωνιστούμε να γίνουμε πρώτο κόμμα
Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τον Νικήτα Κακλαμάνη για πρόεδρο της Βουλής»
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Έτοιμοι για Πρωτοχρονιά στα μπλόκα οι αγρότες: «Θα πάμε σε διάλογο με την κυβέρνηση αν υπάρξουν ουσιαστικές εξαγγελίες»
12:27
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Τραμπ για την Ουκρανία προανήγγειλε το Κρεμλίνο
12:26
UBS για χρυσό: Ανέβασε την τιμή - στόχο στα 5.000 δολάρια ανά ουγγιά
12:24
Λαμία: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου μετά από τροχαίο (pic)
12:21