Αιχμές Σαμαρά για παραίτηση Τριαντόπουλου - «Θα μείνει δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Είναι πρωτόγνωρο»
Ο Αντώνης Σαμαράς
PANAGOPOULOS / EUROKINISSI«Πρωτόγνωρη» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την παραίτηση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστου Τριαντόπουλου για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διερωτήθηκε: «Και το προαναγγέλλει από τώρα; Θα μείνει δηλαδή δεκαπέντε ημέρες υπουργός; Τι να σχολιάσω; Αυτό είναι πρωτόγνωρο» ενώ παράλληλα τόνισε ότι «όταν ήμουν εγώ πρωθυπουργός, μετρούσε και το κάθε δευτερόλεπτο».
Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι «τότε ήταν άλλες εποχές, πολύ δύσκολες», ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Γιατί τώρα είναι εύκολες;».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τριαντόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) ενόψει της προανακριτικής για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες βολές Σαμαρά κατά κυβέρνησης: Το αίτημα για δικαιοσύνη και αλήθειες ακούγεται παντού
Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το Πάσχα - Ποιες είναι οι επόμενες αργίες
01:00
Eορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Τι ισχύει για τη Δευτέρα του Πάσχα
00:30
Artemis II: Η επιστροφή στη Γη μπορεί να προκαλέσει «ηχητική έκρηξη» που θα τραντάξει τα παράθυρα
23:59
Στο χείλος της κατάρρευσης η εκεχειρία – Απειλές, όροι και αιματηρές εξελίξεις σκιάζουν τις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν στο Ισλαμαμπάντ
23:49