Δράσεις για απάλυνση επιπτώσεων μνημονίου προωθεί το Μαξίμου
Έμφαση και σε άλλες δράσεις φέρεται σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές να δίνει το μέγαρο Μαξίμου ώστε να μπορέσει κοινωνικά να αντέξει την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.
Σε αυτές περιλαμβάνεται η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και η επιτάχυνση των αλλαγών στο νομικό πλαίσιο των συμβάσεων του Δημοσίου και των έργων του ΕΣΠΑ με απορρόφηση 3,5 δις. ευρώ έως το τέλος του 2015.
Παράλληλα, η κυβέρνηση ετοιμάζει πλέγμα δράσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας με ειδικά σχέδια για τους ανέργους που είναι πάνω από 40-50 ετών, ενώ θα επεκταθούν τα προγράμματα για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης και διαμηνύεται πως βρίσκονται κοντά σε υλοποίηση δράσεις για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στον καπνό.
Όλα αυτά «τρέχουν» παράλληλα με την ψήφιση των προαπαιτουμένων από την Βουλή έως τις 17/10.
Ομηρία σε τράπεζα στη Γερμανία - Ένας σοβαρά τραυματίας, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
18:19
«Όχι» Σκυλακάκη σε άρση μονιμότητας στο Δημόσιο-Προϋπόθεση ο «πάγος» σε προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων
18:18
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σαρώνει στο box office και διαψεύδει το διαδικτυακό μποϊκοτάζ
18:08
Αυτά θα είναι τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Ποτάμια, πτηνά και Μπετόβεν ανάμεσα στα σχέδια
17:58