Φλωρίδης: «Εδώ μέσα έχουμε... έξι ΣΥΡΙΖΑ που τσακώνονται μεταξύ τους»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης
INTIME NEWSΤην απάντησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκο Ανδρουλάκη για τις κατηγορίες περί αλλοίωσης του τόπου του δυστυχήματος, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, έδωσε ο υπουργός δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης από το βήμα της Βουλής.
«Oι δίσκοι που παραδόθηκαν στον ανακριτή ήταν ανέγγιχτοι. Δεν υπήρξε πολιτική παρέμβαση, θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Μπορείτε να μου πείτε πώς θα φύγει ο Μητσοτάκης που τόσο θέλετε, αν δεν γίνουν εκλογές;
Έχουμε τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων, αλλά κανένας δεν σηκώνει το χέρι του να πει εγώ θα είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας», τόνισε ο κ. Φλωρίδης.
«Εδώ μέσα έχουμε... έξι ΣΥΡΙΖΑ που τσακώνονται μεταξύ τους. Η Δημοκρατία χρειάζεται ανοχή και ανεκτικότητα, αλλά εσείς δεν αντέχετε ο ένας τον άλλον», σημείωσε ο κ. Φλωρίδης.
«Τώρα λοιπόν υπάρχει ένα δημοσίευμα, για το οποίο η κυβέρνηση έχει δώσει απάντηση. Η προανακριτική επιτροπή θα εξετάσει όλα τα στοιχεία. Τώρα εσείς θέλετε να μετατρέψετε την πρόταση δυσπιστίας σε προανακριτική, εξευτελίζοντας αυτό που χθες ψηφίσατε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Ο Τριαντόπουλος εκτέλεσε εντολές Μητσοτάκη για αλλοίωση στοιχείων - αποδεικτικών μέσων
Έλεγχοι της τροχαίας για μη χρήση κράνους σε πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα - Κόπηκαν 45 κλήσεις
22:20
Καισαριανή: Αποκαλυπτήρια μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών (pics)
22:14
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 2.500.000 ευρώ
22:10
Η στρατηγική εταιρική σχέση και το Ιράν στο επίκεντρο της συνάντησης Γεραπετρίτη – Ρούμπιο
22:09