Τελεσίγραφο Μητσοτάκη σε Κυριαζίδη: Ζήτα συγγνώμη από Κωνσταντοπούλου ή διαγράφεσαι
Ο Πρόεδρος της Βουλής με τον βουλευτή της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που δημιουργήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) στη Βουλή με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη να προχωρά σε απρέπεια κατά της Ζωής Κωνσταντούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη όπου του ζήτησε να μεταφέρει στον Κυριαζίδη πως ο βουλευτής ή θα ζητήσει αμέσως συγγνώμη ή διαγράφεται.
Νωρίτερα, μεγάλη ένταση είχε δημιουργηθεί στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας και την ώρα που στο βήμα βρισκόταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Έτσι και ενώ η Κωνσταντοπούλου αρχικά δέχτηκε την επίπληξη από τον Νικήτα Κακλαμάνη που ανέβηκε για λίγο στο προεδρείο για να επιπλήξει την πρόεδρο της Πλεύσης για τη μεγάλη διάρκεια της ομιλίας της, λέγοντας ότι έχει δύο λεπτά για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή της.
Στη συνέχεια από τα έδρανα ακούστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος φώναξε στην κα Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».
Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζητώντας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Κυριαζίδης από την κα Κωνσταντοπούλου.
Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κάλεσε τον Δημήτρη Κυριαζίδη να ζητήσει συγγνώμη από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Άμεσα έλαβε θέση η Σοφία Ζαχαράκη για την απρέπεια Κυριαζίδη: «Δεν κρινόμαστε από τα παιδιά μας οι γυναίκες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κωνσταντοπούλου για απρέπεια Κυριαζίδη: «Να τελειώνουμε με τις πρακτικές των νταήδων»
Απρέπεια από τον βουλευτή της ΝΔ Κυριαζίδη προς Κωνσταντοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί»
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40