Κακλαμάνης για τρικάκια: Τέλος οι επίσημες προσκλήσεις στη Νέα Αριστερά για είσοδο στη Βουλή
Τρικάκια στη Βουλή την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού
EurokinissiΜέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής περιόδου η Νέα Αριστερά δεν επιτρέπει να παραλάβει επίσημες προσκλήσεις για είσοδο στη Βουλή, όπως ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο πρόεδρος της Βουλής, ανέφερε από την έδρα ότι «αρνήθηκε να πιστέψει» ότι τα άτομα που προέβησαν σε αυτή την πράξη εντός της Ολομέλειας εισήλθαν στη Βουλή με επίσημες προσκλήσεις από την συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
«Ενημερώθηκα από τη φρουρά της Βουλής, και αρνιόμουν να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια – ότι οι τρεις κύριοι στο άνω θεωρείο είχαν εισέλθει με επίσημες προσκλήσεις από συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Αρνιόμουν να το πιστέψω μέχρι που είδα δελτίο Τύπου της συγκεκριμένης Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συνέχαιρε τους τρεις φοιτητές για το θέμα αυτό. Σε ότι αφορά τους κυρίους δεν είναι δουλειά της Βουλής να ασχοληθεί. Θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.
Σε ότι αφορά όμως την συγκεκριμένη ΚΟ μέχρι το τέλος της περιόδου δεν πρόκειται να ξαναεπιτρέψω να παραλάβουν ποτέ καμία επίσημη πρόσκληση», ανάφερε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βουλής.
Με εντολή Μητσοτάκη δεν πάνε στο αυτοφωτο οι νεαροί που έριξαν τα τρικακια
SPONSORED
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52
ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
23:48