ΔΕΘ 2016: Eθελοντής δότης μυελού των οστών ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εγγραφή στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας για τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του συλλόγου στη ΔΕΘ.
Σήμερα άλλωστε είναι και η παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών.
Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Facebook είχε προτείνει την υιοθέτηση του ισπανικού μοντέλου για τη δωρεά οργάνων, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται κάθε πολίτης να είναι υποχρεωτικά δότης οργάνων από τη στιγμή που γεννιέται, με εξαίρεση μόνο όσους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να είναι.
Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.
Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Η «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ»: Νέα μέτρα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας προτείνει η Κομισιόν – Το σχέδιο των έξι πυλώνων
16:42
Θεοδωρικάκος στο Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ: Δίκαιη κατανομή των πόρων του Ευρ. Ταμείου
16:39
Η CIA στρατολογεί Ιρανούς πολίτες - Τους καλεί στα φαρσί «να επικοινωνήσουν μαζί της με ασφάλεια»
16:39
Έβρος: Ζητείται εκτάκτως η συνδρομή του στρατού – Πάνω από δύο μήνες για την αποστράγγιση χωραφιών (vid)
16:33