Δένδιας, Καραμανλής, Παυλόπουλος στην εκδήλωση παλαιμάχων του Παναθηναϊκού
Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Καραμανλής στην εκδήλωση των παλαιμάχων του ΠΑΟ
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΙΝΤΙΜΕΠλήθος πολιτικών προσωπικοτήτων παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των Μίμη Δομάζου και Τάκη Οικονομόπουλου.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Φυσικά το «παρών» έδωσαν και πολλοί παλαίμαχοι μεταξύ των οποίων οι Κριστόφ Βαζέχα, Τότης Φυλακούρης, Αντώνης Αντωνιάδης, Νίκος Καρούλιας και Bασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Κριστόφ Βαζέχα (κέντρο) παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα
ΙΝΤΙΜΕΜάλιστα, ο πρώην Πρωθυπουργός και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχαν και ένα θερμό τετ α τετ με τον Αντώνη Αντωνιάδη.
Δείτε φωτογραφίες:

Προκόπης Παυλόπουλος και Νίκος Δένδιας
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME
Bασίλης Κωνσταντίνου και Προκόπης Παυλόπουλος
ΙΝΤΙΜΕ
Αντώνης Αντωνιάδης και Κώστας Μπακογιάννης
ΙΝΤΙΜΕ
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας
ΙΝΤΙΜΕ
Νίκος Καρούλιας και Νίκος Δένδιας
ΙΝΤΙΜΕ
Τιμητική Εκδήλωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Παναθηναϊκού
INTIMESPONSORED
Η Ρωσία κατέρριψε 86 drones την περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης
09:56
8 νέες ταινίες βασισμένες σε video games που αναμένονται στους κινηματογράφους
09:47
Ψηφιακός μετασχηματισμός Δικαιοσύνης – Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία και δικαστικές αίθουσες
09:36
«Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»: Τι «έβγαλε» η δημόσια διαβούλευση για εκλογικό νόμο και «ΕΝΦΙΑ»
09:36