Τσίπρας προς αστυνομικούς: Να πάτε στη Θεσσαλονίκη αν θέλετε να συλλάβετε κάποιον
Αίσθηση προκάλεσε μία αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στην όποια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών της αστυνομίας για τα μισθολογικά τους θέματα.
Ο πρωθυπουργός σχολίασε όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ στην ομιλία του στη ΔΕΘ το βράδυ του Σαββάτου.
«Είπε χθες ότι θα εξοικονομήσει 150 εκατ. ευρώ από τις προβλεπόμενες αυξήσεις για τους δημόσιους υπαλλήλους. Δεν μας είπε τι θα σημαίνει αυτό για δασκάλους, γιατρούς, νοσηλευτές, πυροσβέστες, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, που έχουν δει τους μισθούς τους να περικόπτονται κατά 40% από το2010», είπε ο κ. Τσίπρας.
«Άκουγα τους συνδικαλιστές της αστυνομίας να απευθύνονται στον Χουλιαράκη που ψάχνει να βρει λύση και να λένε ότι θα τον συλλάβουν. Θα τους πρότεινα αυτές τις ημέρες να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να συλλάβουν κάποιον, όχι τον Χουλιαράκη», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Κακοκαιρία Erminio: Χάρτες του meteo με τις «κόκκινες περιοχές» - Μέσα στο τρίωρο 18:00 - 21:00 ο μεγαλύτερος όγκος νερού
14:54
Τέμπη: «Κατηγορώ» Καρυστιανού για παρέμβαση Σεβαστίδη - «Κατάφωρη προσβολή στο Σύνταγμα»
14:50
Παπασταύρου: Ο Κάθετος Διάδρομος δεν είναι απλώς ένα δίκτυο αγωγών, είναι μία αρτηρία ανάπτυξης
14:47
Πεσκόφ: Η Μόσχα θα απαντήσει αν η Ουκρανία εξαπολύσει επιθέσεις από τον εναέριο χώρο άλλων χωρών
14:43