ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραγασάκης: Δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση για το χρέος

Δραγασάκης: Δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση για το χρέος

Για «κατασκευασμένες υποτιθεμένες αντιθέσεις» από την ΝΔ έκανε λόγο ο Γιάννης Δραγασάκης προσπαθώντας να διαψεύσει πως έχει διαφορετική προσέγγιση από τον πρωθυπουργό στο θέμα του χρέους.

Μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μπροστά στο στρατηγικό αδιέξοδό τους, δεν θα έχουν πλέον κάτι άλλο να κάνουν, παρά να επιχειρούν να κατασκευάζουν υποτιθέμενες αντιθέσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει μάλιστα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη «η κυβέρνηση όμως είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας». Πρόσθεσε δε πως «η κυβέρνηση ενιαία και συλλογικά διεκδικεί να πετύχει στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους στη βάση της απόφασης του Eurogroup. Και ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στη θέση ότι για τη ριζική επίλυση του ζητήματος σε κλίμακα Ευρώπης, είναι αναγκαία μια πανευρωπαϊκή λύση, την οποία και δεν θα σταματήσει να επιδιώκει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ