Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Επιμονή, υπομονή, σταθερότητα ζήτησε η Γεροβασίλη
Ανανεώθηκε:
Η Όλγα Γεροβασίλη στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025.
INTIME NEWS«Τονίζω τις λέξεις: επιμονή, υπομονή, σταθερότητα», είπε η Όλγα Γεροβασίλη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Η ίδια πρόσθεσε με νόημα πως «διαφορετικότητες πάντα είχαμε και θα έχουμε. Κριτική ναι. Συζήτηση ναι. Συνθέσεις ναι».
Η αντιπρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε, επιπλέον, πως σήμερα στη χώρα στήνεται μια παγίδα, «το σύστημα όταν το συμφέρει ενδύεται αντισυστημικότητα με ύφος εχθροπαθές, με χυδαιότητα, λαϊκισμό, τον απαιτούμενο αντικοινοβουλευτισμό κι όσα ψέματα απαιτούνται».
Από την άλλη, επισήμανε πως υπάρχουν και τα λεκτικά διαπιστευτήρια σοβαρότητας και θεσμικότητας, αλλά όποιος είναι σοβαρός, θεσμικός, ρεαλιστής δεν κινείται κάνοντας απλώς θόρυβο αλλά το εκπέμπει μέσω των αρχών, της συμπεριφοράς και του οραματικού σχεδίου για την πατρίδα που μας αξίζει.
«Αντιπολίτευση είναι η θετική πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή των πολιτών», συμπλήρωσε η κυρία Γεροβασίλη.
Xρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ από την ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργεί
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30