Ανδρουλάκης από τη Βαρβάκειο: Το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι θα πληρώσουν φέτος οι πολίτες
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την σημερινή του επίσκεψη στην Βαρβάκειο αγορά
INTIME NEWSΤο πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι θα πληρώσουν φέτος οι πολίτες δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (16/04) στην Βαρβάκειο αγορά. Την ίδια στιγμή ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας την για ασυδοσία την οποία - όπως είπε - επιτρέπει σε βάρος του ελληνικού λαού.
«Φέτος, τα πράγματα είναι δυσκολότερα από ποτέ, γιατί πολύ απλά η κυβέρνηση δεν κατάφερε να προστατεύσει τους πολίτες από την αισχροκέρδεια, ούτε τους παραγωγούς από τις παράνομες ελληνοποιήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν τελείωσε την επίσκεψή του στη Βαρβάκειο Αγορά, σήμερα το πρωί, όπου συζήτησε με καταναλωτές και εμπόρους για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης επισκεπτόμενος την Βαρβάκειο αγορά
INTIME NEWSΟ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «χρειάζονται κανόνες στην αγορά και όχι ασυδοσία, την οποία επιτρέπει η Νέα Δημοκρατία, υπηρετώντας συμφέροντα εις βάρος της καθημερινότητας και της ευημερίας του ελληνικού λαού».
Όπως σημείωσε, για την κυβέρνηση η οικονομία πάει καλά και τα δύσκολα της ακρίβειας είναι πίσω, αλλά φέτος οι πολίτες θα πληρώσουν το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι όλων των εποχών, τη στιγμή που η αγοραστική τους δύναμη είναι η δεύτερη χαμηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Ποιους θα πιστέψετε; Τους μηχανισμούς προπαγάνδας ή την πραγματικότητα;», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Παραγραφή χρεών το 2026: Ποιες οι προβλεπόμενες αλλαγές με το νέο καθεστώς
00:30
ΔΟΕ: Απαγόρευση ρωσικών σημαιών και στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
23:57
Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
23:50
Παρούσα η κυβέρνηση της Γροιλανδίας στο τετ α τετ Ρούμπιο με Δανούς αξιωματούχους
23:38