Επιμένει στη θέση του για ποινικές ευθύνες ο Κουρουμπλής
Τις εξελίξεις με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών σταθμών και τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον Αντ1 και έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τα πόθεν έσχες των υπερθματιστών και για τον Χρήστο Καλογρίτσα, επανέλαβε τη θέση του για τις ποινικές ευθύνες, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα πολιτικών ευθυνών.
Τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, σε συνδυασμό με τις αναφορές του για τον ΦΠΑ στα νησιά, προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30