Ο Χρ. Καλογρίτσας στην πρώτη θέση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαφθορά
Μία φωτογραφία από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαφθορά, στην οποία παρίσταται ο επίδοξος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Η εκδήλωση με θέμα «ΜΜΕ-Διαπλοκή και Διαφθορά» διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης στις 8 Ιουνίου με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και δημοσιογράφους.
Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, βρίσκεται καθισμένος δίπλα σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, να παρακολουθεί σοβαρός τις ομιλίες.
Σημειώνεται ότι 25 ημέρες μετά, ο επιχειρηματίας κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας διεκδικώντας μια από τις τέσσερις άδειες εθνικής εμβέλειας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλογρίτσας και ο γιος του Ιωάννης – Βλαδίμηρος ελέγχονται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος από τον Ιανουάριο του 2015.
Attica Group: Ενδυναμώνοντας σταθερά το αποτύπωμα στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον
14:27
Συνελήφθη στην Κομοτηνή Έλληνας με ερυθρά αγγελία της Interpol για παράνομη διέλευση συνόρων
14:24
Αναβλήθηκε για αύριο η νεκροψία στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη - Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια
14:15
Στην Κύπρο ο πρόεδρος του Ισραήλ: Ενέργεια και άμυνα στο επίκεντρο των επαφών με Χριστοδουλίδη
14:14