ΔΟΕ: Αιτήθηκε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
H υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.
ΕurokinissiΣυνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, αιτήθηκε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που απασχολούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην επιστολή που έστειλε η ΔΟΕ στην υπουργό κάνει λόγο για «επιτακτική ανάγκη» να συζητηθούν προβλήματα όπως οι κτιριακές υποδομές, η ασφάλεια και η υγιεινή, οι συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών και η υποχρηματοδότηση στον χώρο της Παιδείας. Επιπλέον, χαρακτηρίζει «κρίσιμα» για τους εκπαιδευτικούς τα ζητήματα που αφορούν στα δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, την εξίσωση του ωραρίου των εκπαιδευτικών των νηπιαγωγείων και των ολιγοθέσιων σχολείων και την επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Τέλος, η ΔΟΕ εκφράζει την επιθυμία να ανταποκριθεί το υπουργείο άμεσα στο αίτημα για συνάντηση, προκειμένου «να δοθούν απαντήσεις αλλά και λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπουργείο Παιδείας: Αναβαθμίζεται η λειτουργία των ΚΕΔΑΣΥ με ψηφιακά εργαλεία και εξοπλισμό
Διαγραφή αιώνιων φοιτητών: Οριστικές αποφάσεις στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Tι προβλέπει ο νόμος Κεραμέως
Ζαχαράκη: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά - Να δώσουμε περισσότερες προοπτικές
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58
Παράταση για ένα χρόνο στην επιδότηση προσωρινής στέγασης για τους πλημμυροπαθείς του Daniel
22:47
Νεκρός Αμερικανός σκιέρ στις Άλπεις - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο εκπαιδευτής του
22:41