Μητσοτάκης για θάνατο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πέτρος Μολυβιάτης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΤα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Μολυβιάτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για ένα «πρόσωπο που σφράγισε με τη δράση του την ελληνική διπλωματία».
«Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία» σημείωσε ο πρωθυπουργός σε δήλωση του για την απώλεια του Πέτρου Μολυβιάτη.
«Η Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Πέτρο Μολυβιάτη. Ενώ με τη σκέψη του συνόδευσε την εξέλιξη της Κεντροδεξιάς στη χώρα μας επί πολλές δεκαετίες» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Υπηρέτησε την πατρίδα ως βουλευτής, υπουργός και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Υπηρέτησε, όμως, και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καραμανλής για θάνατο Μολυβιάτη: «Χάνω έναν πολύ δικό μου άνθρωπο»
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52