ΣΥΡΙΖΑ: «Προκλητική η πρόταση της ΝΔ για Καραμανλή και Τέμπη»
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI«Προκλητική» χαρακτηρίζει την πρόταση της ΝΔ για Καραμανλή και Τέμπη, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και εξηγεί: «Στην αρχή τον καταχειροκροτούσαν, μετά τον επιβράβευσαν. Στη συνέχεια, μετά τα συλλαλητήρια, προσπαθούν να κοροϊδέψουν την ελληνική κοινωνία, αλλά κανείς δεν τρώει κουτόχορτο.
Μετά τον Τριαντόπουλο θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μια fast track Προανακριτική Επιτροπή, αντισυνταγματική και παράνομη, με στόχο να πέσει στα μαλακά και ο Καραμανλής μόνο για πλημμέλημα».
«Η κοινωνία φωνάζει για το έγκλημα και αυτοί έχουν κλειστά αυτιά»
Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Η κοινωνία φωνάζει για το έγκλημα και τη συγκάλυψη και αυτοί έχουν κλειστά αυτιά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιμένει για δικαιοσύνη και αλήθεια και για διερεύνηση όλων των ευθυνών σε όσους εμπλέκονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η κοινωνία απαιτεί οξυγόνο, όχι και άλλη συγκάλυψη».
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Στην αρχή τον καταχειροκροτούσαν, μετά τον επιβράβευσαν. Στη συνέχεια, μετά τα συλλαλητήρια, προσπαθούν να κοροϊδέψουν την ελληνική κοινωνία, αλλά κανείς δεν τρώει κουτόχορτο.
Μετά τον Τριαντόπουλο θέλουν να προχωρήσουν σε άλλη μια fast track Προανακριτική Επιτροπή, αντισυνταγματική και παράνομη, με στόχο να πέσει στα μαλακά και ο Καραμανλής μόνο για πλημμέλημα.
Η κοινωνία φωνάζει για το έγκλημα και τη συγκάλυψη και αυτοί έχουν κλειστά αυτιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιμένει για δικαιοσύνη και αλήθεια και για διερεύνηση όλων των ευθυνών σε όσους εμπλέκονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η κοινωνία απαιτεί οξυγόνο, όχι και άλλη συγκάλυψη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΝΔ για πρόταση Προανακριτικής: Τα 10 βασικά σημεία με βάση τα πραγματικά περιστατικά για τα Τέμπη
Τέμπη: Κατατέθηκε το αίτημα της ΝΔ για Προανακριτική - Για «παράβαση καθήκοντος» ο Καραμανλής
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο τον Ιανουάριο - Έκπτωση 11%
13:13
Ο νεαρός με το φεντόρα και ο... κλεπτομανής γάτος: Ιστορίες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε το 2025 (pics&vids)
13:08
Κουτσούμπας: Οι λαοί έχουν τη δύναμη να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων
13:05
Βασίλισσα Καμίλα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την επίθεση που δέχτηκε έφηβη σε τρένο
12:59