Επίσκεψη Πιερρακάκη στο ΤΕΕ με βασικό θέμα συζήτησης το στεγαστικό πρόβλημα
Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης,
EurokinissiΤα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό και ενημερώθηκε για τα θέματα και τις προκλήσεις του κλάδου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων η δυνατότητα εγγραφής των πιστοποιημένων εκτιμητών ακινήτων από το Ινστιτούτου ΤΕΕ-ΤΜΕΔΕ και στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Χαιρετίζοντας τη συνεργασία με το ΤΕΕ, ο υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι η συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο θα συνεχισθεί, με σκοπό την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών, προς όφελος του πολίτη.
Βασικό θέμα στην ατζέντα ήταν η εξεύρεση λύσης για το θέμα της στέγης, με στόχο τη διάθεση κλειστών ακινήτων στην αγορά, αλλά και την παρακολούθηση και εξισορρόπηση των εμπορικών αξιών στην αγορά ακινήτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πιερρακάκης: Το εξαγωγικό αποτύπωμα είναι και εθνικό αποτύπωμα
Πιερρακάκης: «Εξετάζουμε την υποχρεωτική καταβολή του ενοικίου μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών»
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24