Επίσκεψη Πιερρακάκη στο ΤΕΕ με βασικό θέμα συζήτησης το στεγαστικό πρόβλημα
Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης,
EurokinissiΤα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό και ενημερώθηκε για τα θέματα και τις προκλήσεις του κλάδου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων η δυνατότητα εγγραφής των πιστοποιημένων εκτιμητών ακινήτων από το Ινστιτούτου ΤΕΕ-ΤΜΕΔΕ και στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Χαιρετίζοντας τη συνεργασία με το ΤΕΕ, ο υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι η συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο θα συνεχισθεί, με σκοπό την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών, προς όφελος του πολίτη.
Βασικό θέμα στην ατζέντα ήταν η εξεύρεση λύσης για το θέμα της στέγης, με στόχο τη διάθεση κλειστών ακινήτων στην αγορά, αλλά και την παρακολούθηση και εξισορρόπηση των εμπορικών αξιών στην αγορά ακινήτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πιερρακάκης: Το εξαγωγικό αποτύπωμα είναι και εθνικό αποτύπωμα
Πιερρακάκης: «Εξετάζουμε την υποχρεωτική καταβολή του ενοικίου μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών»
«Αθόρυβα πυροτεχνήματα για να γιορτάσουμε όλοι άφοβα»: Τα ζώα υποφέρουν από τον κρότο
17:24
Με συμφωνία στο τομέα της ενέργειας κλείνει το 2025 ο Όμιλος AKTOR
17:10
Σεισμός 6 Ρίχτερ στις ακτές της Ιαπωνίας - Πρωτοχρονιά στους δρόμους για τους κατοίκους (pic)
17:09
Οι χώρες του πλανήτη που υποδέχθηκαν ήδη το 2026 - Πυροτεχνήματα, μουσικές και χαμόγελα (vids)
16:59