ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Τι θα κάνει χωρίς βαρβάρους η ΝΔ;

Φάμελλος: Τι θα κάνει χωρίς βαρβάρους η ΝΔ;
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο μετά και την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα.

«Φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να λειτουργεί ως γραφείο Τύπου και ως εκφραστής των παλαιών συμφερόντων, των συμφερόντων που κράτησαν τη χώρα μας πίσω» τόνισε ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», για τη στάση της ΝΔ στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και αναρωτήθηκε: «Τι θα κάνει χωρίς βαρβάρους η ΝΔ;».

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νομιμότητα, που δεν εξασφαλίζεται μόνο με τον διαγωνισμό αλλά και με τον συνεχή έλεγχο που γίνεται και στα πόθεν έσχες αλλά και στη λειτουργία των καναλιών μέσα από ένα ΕΣΡ που, εφόσον τελειώσουν οι εκβιασμοί, νομίζουμε πως όλα θα συναινέσουν στο να δημιουργηθεί στη βουλή» είπε ο κ. Φάμελλος.

Επίσης, συμπλήρωσε ότι «ο διαγωνισμός δεν σταματάει» και για την παραίτηση του υπερθεματιστή σημείωσε πως «απεικονίζει τον πολύ σκληρό πόλεμο που γίνεται για την κατάκτηση αυτών των αδειών».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα δάνεια προς ΜΜΕ και κόμματα επισήμανε ότι «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο», καθώς αρχίζουν οι καταθέσεις των ανθρώπων της Τράπεζας της Ελλάδος, που επέβλεπαν το σύστημα της δανειοδότησης και της τραπεζικής λειτουργίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ