Σφοδρή κριτική Βενιζέλου στην κυβέρνηση
Ευθείες βολές στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ότι οδηγούν τη χώρα και την οικονομία σε κατάρρευση, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα απάντησε στα κυβερνητικά στελέχη που μιλούν για δολοφονία χαρακτήρων, λέγοντας ότι τα λένε αυτά εκείνοι που οικοδόμησαν την καριέρα τους στην εξαπάτηση.
«Δεν μπορώ να ακούω άλλο τα κλάματα στην κυβέρνηση ότι της επιτίθενται, ότι γίνεται δολοφονία χαρακτήρων και διαφορά τέτοια. Και ποιοι τα λένε αυτά; Οι ίδιοι άνθρωποι που οικοδόμησαν την καριέρα τους και τον χαρακτήρα τους στο ψέμα, την εξαπάτηση και την ηθική δολοφονία των αντιπάλων τους», είπε.
Με αφορμή δε, την υπόθεση Καλογρίτσα σχολίασε ότι στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας, κράτος δικαίου δικαιοσύνης, και λειτουργίας των θεσμών.
NBC: Ο Τραμπ ζήτησε από τον Νετανιάχου να περιορίσει τις επιθέσεις στον Λίβανο
18:26
Μητσοτάκης για παιδιά και social: «Να βάλουμε στοπ στον εθισμό» - Οι παρεμβάσεις που ακολουθούν (vid)
18:18
Το αίτημα Τραμπ σε Νετανιάχου, το «βέτο» Πεζεσκιάν και οι «αποστολές» για Πακιστάν
18:15
e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 14 έως 17 Απριλίου
18:09