Ανδρουλάκης: «Η αναγέννηση του ΕΣΥ δεν είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση»
Ανανεώθηκε:
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνάντηση με το προσωπικό του νοσοκομείου Σπάρτης
D.IOANNOU / Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚΚριτική στην κυβέρνηση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από το νοσοκομείο Σπάρτης το οποίο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νομούς της Πελοποννήσου.
«Είναι πολύ σημαντικό για το νομό Λακωνίας ότι ετοιμάζεται ένα πρότυπο νοσοκομείο με χορηγία του Ιδρύματος Νιάρχου. Όμως, παρόλα αυτά, και εδώ, στις σημερινές δομές, συναντάμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλη την ελληνική περιφέρεια», ανέφερε και συνέχισε:
«Υποστελέχωση σε συγκεκριμένες ειδικότητες και υπερεφημέρευση των ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Παρ’ όλους τους αγώνες και τις προσπάθειες που καταβάλλουν νοσηλευτές και ιατροί, δυστυχώς, η κυβέρνηση, το κράτος, πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα. Πρέπει να υπάρχουν κίνητρα για να έρθουν νέοι ιατροί, νοσηλευτές στην ελληνική περιφέρεια και στα νησιά μας».
«Σε μία εποχή μεγάλης ακρίβειας ο ελληνικός λαός πληρώνει τις δεύτερες μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας. Αυτό αποδεικνύει ότι για τη Νέα Δημοκρατία η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν είναι προτεραιότητα», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Εμείς που ιδρύσαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, φτιάξαμε δομές σε όλη την Ελλάδα στην υπηρεσία του ελληνικού λαού, αγωνιζόμαστε να έχουμε τη δυνατότητα να ασκήσουμε ξανά τέτοιες πολιτικές για να έχει ο πολίτης τις υπηρεσίες που αξίζει είτε είναι στη Σπάρτη είτε στους Μολάους είτε σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας», είπε καταλήγοντας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρά Ανδρουλάκη κατά Τσίπρα μετά το μανιφέστο στο Μέγαρο Μουσικής
Ανδρουλάκης: Αντί το κράτος να υπηρετεί τον πολίτη, υπηρετεί τον Μητσοτάκη και την παρέα του
«Πυρά» Μαρινάκη κατά Ανδρουλάκη: «Η ποινική ευθύνη είναι ατομική»
ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ: Κραν Μοντανά: Ο χρόνος κυλάει βασανιστικά για τους αγνοούμενους - Τι ισχύει στην ταυτοποίηση θυμάτων
23:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 82-87: Οι Ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι στο Telekom Center Athens
23:22
Η Tesla χάνει τον τίτλο του μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων - Ποιος την κατατρόπωσε
23:18
Κλούνεϊ σε Τραμπ: «Θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη, θα ξεκινήσουμε στις επόμενες εκλογές»
23:07