Η πορεία των επενδύσεων της Microsoft στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τζ. Άλτοφ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 17/6 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο και Chief Commercial Officer της Microsoft, Τζαντζσον Άλτοφ, και ανώτερα στελέχη της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ανασκόπηση της πορείας των επενδύσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, με έμφαση στην κατασκευή συγκροτήματος τριών data centers στην Αττική, και του προγράμματος για την πιστοποιημένη επιμόρφωση 100.000 πολιτών στις ψηφιακές δεξιότητες.
Επισημάνθηκε δε η ιδιαίτερα καλή ευρύτερη συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της κυβέρνησης και συζητήθηκαν τρόποι διεύρυνσής της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TECH
H Microsoft μόλις αποκάλυψε την «απάντησή» της στο Nintendo Switch: Ένα φορητό Xbox
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το Microsoft AI Tour έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη
ΕΛΛΑΔΑ
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που μηχανή στη Λιοσίων παρασύρει 16χρονη και εξαφανίζεται
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
«Παραγωγική» συνάντηση Λευκού Οίκου και Anthropic εν μέσω ανησυχιών για το μοντέλο Mythos
20:36
ΚΟΣΜΟΣ
Στους έξι οι νεκροί από την επίθεση οπλοφόρου στο Κίεβο - Ανάμεσά τους και ο δράστης
20:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΛΥΕΙ Η ΙΝΩ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ: Πόσο εφικτό είναι ένα «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ»: Η πυρηνική ομπρέλα και ο ρόλος της Τουρκίας
20:16
ΕΛΛΑΔΑ